Navštivte Saffa Maso Bistro na adrese Sokolovská 146/150a, Praha 8 - více informaci v záložce BISTRO & OBCHOD

Saffa Maso na Festivalu Ambasád v Praze – 8. června 2024

8. června 2024 jsme se zúčastnili jedné z nejvýznamnějších kulinářských událostí roku – Festival ambasád. Tento velkolepý festival přinesl nejen nespočet gastronomických zážitků, ale také slunečné počasí, které umocnilo celkovou skvělou atmosféru dne.

lidi u stanku s jídlem

Den ambasád se konal v krásném prostředí Dejvic, kde se sešli milovníci dobrého jídla, pití a kulturní rozmanitosti z celého světa. Náš stánek nabídl návštěvníkům ochutnávku několika jihoafrických specialit, které si získaly obrovskou oblibu:

  • Sušené maso a klobásky: Připravili jsme různé druhy sušeného masa - od biltongu přes bites až ke klobáskám. Největšími bestsellery byly rozhodně chilli bites a biltong s příchutí červené víno a česnek.
  • Grilované speciality: Naše nabídka grilovaných dobrot zahrnovala tradiční klobásu boerewors, tak i africké tacos s chutney omáčkou a boerewors klobásou, které se stalo naším hitem festivalu. Grilování přímo na místě dodalo pokrmům nezapomenutelnou chuť a vůni.

africké jídlo

  • Dezerty: Připravili jsme pro vás také sladké potěšení v podobě jihoafrického dezertu Malva pudding, ten měl takový úspěch, že jsme se rozhodli jej zařadit do nabídky také v našem bistru.
  • Šumivá vína: Pro osvěžení jsme nabízeli kvalitní jihoafrická šumivá vína Pierre Jourdan od Haute Cabriere, zamilovali jste si hlavně rosé variantu, ideální pro osvěžení do horkých letních dnů.

 

Bylo nám velkým potěšením přivítat na našem stánku tolik spokojených hostů. Vaše nadšení a zájem o naše produkty nás velmi potěšily a dodaly nám energii do dalšího snažení budování značky. Rádi jsme vás poznali a sdíleli s vámi krásný slunný den, který se opravdu vydařil.

Vaše podpora a pozitivní ohlasy nám ukázaly, že naše snaha o dokonalost se vyplácí. Věříme, že jsme vám nabídli jedinečný gastronomický zážitek, na který budete rádi vzpomínat.

Děkujeme vám za přízeň a těšíme se na další společná setkání na podobných akcích v budoucnu!